torsdag 29. desember 2011

Romjul...

Nå er det meste av julens feiring over for vår del. Lillegutt reiste til pappa'n sin i ettermiddag og kommer hjem igjen på søndag. Vi har hatt en rolig jul. Var hos mormor og morfar julaften og et stykke ut på 1. juledag. 2. juledag var det juletrefest for ungene. Da løp lillegutt i 1 1/2 time i strekk sammen med de andre barna fra barnehagen =)=) Det trengtes. Hadde mye fart i bena som bare måtte få utløp =)
3. juledag hadde vi et forferdelig vær, så da var det innedag. Vi fikk sett på de nye filmene som lå under juletreet. 4. juledag var vi i Namsos på formiddagen. Mamsen måtte jo handle masse nytt garn skal vite!!! Resten av dagen hadde vi masse besøk, helt til leggetid faktisk.  Det innebar vaffelsteking for de som var på sparktur + knusing av pepperkakehus sammen med søskenbarna. 





Melisklissete pepperkakebiter haglet rundt omkring hele kjøkkenet. Lite pepperkakespising egentlig. Den største kampen var å klare å plukke av det godteriet man likte best før noen andre tok det. 


5. juledag var det endelig en dag det gikk an å være ute. Lillegutt fikk prøvd skiene og lekt masse i noen snøhauger som ligger utenfor her. Vi var også hos oldefar på sykehjemmet en tur, for han fyller nemmelig 83 år i dag!!!! Pappa'n hentet han på ettermiddagen. Så mamsen skal sitte i sofaen i kveld og HEKLE!!! Snart ajour med bestillingslisten på tennbrikkeskjulerne =)=) 


Nyttårsaften tilbringes mest sannsynlig på hytta på Abelvær. 


Har tatt utrolig få bilder i jula. Lillegutt benytter de sjansene han får til å gjøre små spillopper, og da er mamsen der med kameraet ;-)


Alltid med et lurt glimt i øyet =)=)




Ønsker alle et riktig Godt Nytt År!!



2 kommentarer:

  1. Du Siv Janne, jeg lurer på en ting jeg... Hvordan ser garnlagret ditt ut mon tro?? "Hører" nemlig rykter om at du har vært på garnsalg! Hihi...

    Kooos deg kjempemasse på hytta i nyttårshelga ♥ Blir kjempedeilig vøttø!

    SvarSlett
  2. Hyyyysj!!! Derre e ein hæmmelighet!! =)=)=) Bærre meillom oss altså... De e garn over alt her i huse'. Tar me mæ nå'n nøsta så my at æ hi når æ sett på bussen i mårrå + at de ska hold heeeeilt te æ e heim igjæn :-) Så da minke de no litt i hvertfaill!! De som e så synd e at de ikke vil vises nå'n stan at æ har brukt opp nå'n nøsta.........

    Ha ei fin nyttårshælg!! 1000 klæmma fra mæ

    SvarSlett