lørdag 10. desember 2011

Skjuler til tennbrikkeboksen...

Tennbrikke boksen....
Den synes jeg er veldig stygg altså... 
Fruen på skogmo strikket noen veldig fine skjulere i fanamønster og mariusmønster + noen andre varianter... De ble skikkelig fine!! Hvis du vil se bloggen hennes kan du klikke her. 
Jeg har lenge tenkt på å hekle skjuler til boksen, men ikke kommet i gang. Jeg fikk inspirasjon av henne og nå har jeg kommet igang!! 
Jeg hekler med fastmasker og i samme prinsipp som halloweenkurven jeg lagde til lillegutt. Jeg måtte tilpasse etterhvert som jeg heklet. Heklet til bunnen passet til boksen, og deretter heklet jeg en fastmaske i hver fastmaske på forrige runde, til den ble like høy som boksen. Så lagde jeg en buekant og pyntet den opp med noen perler...
For at den skal holde seg på plass tvinna jeg en tråd som knytes i bretten slik at skjuleren ikke sklir ned!!


Synes resultatet ble ganske så fint!!!! :-) Smak og behag om man liker perler. Jeg synes boksen gjorde litt mer utav seg med perlene på, men... 
Har tatt på meg og hekle noen til, og de har ønske om å ha boks uten perler. Nå har jeg funnet ut antallet runder, så de neste skjulerne kommer til å bli litt kjappere ferdig enn denne. 
Bedre enn de grelle boksene i hvertfall!!


Ellers så er jeg alene hjemme denne helgen og har fått unna masse små ting til jul. Har handlet, fått tak i juletre og blomster. Pakket inn masse gaver, sendt julegaver og julekort. har også fått pynta litt ute i "svalgangen". Nå er det julematen som står igjen, pluss å vaske en ordentlig helge vask før jula kan starte. Jo... Åsså litt baking skal gjøres, men det er lite altså!!! :-)
Dette har vært en rolig og fiiin adventstid så langt. Jeg gleder meg til å få lillegutt hjem i morgen kveld. Og til uka skal vi ha en fridag sammen. Da skal lillegutt få pynte juletre på rommet sitt + at vi skal pynte pepperkakehuset!!!!
Stas altså!!!


Ha en fin lørdag!!!

6 kommentarer:

 1. den ble kjempefin! Jeg har også sett den bloggen og jeg har lyst til å prøve meg på dette. Har masse garn som jeg må få brukt opp.

  SvarSlett
 2. Takk for det Sissel.

  De e kjækt å finn nåkkå å bruk opp garn på. Ferr de e bra sikkert at de bli my ræsta når'n heill på me diverse prosjekta...

  Ha ei flott adventstid.

  SvarSlett
 3. Åjåjåjjjj, derre e den nyydeligste tennbrikettskjuler'n eg har sjett! Helt etter min smak med blonder og perler og greier. Men etter som at eg ikke kan hekkel, får eg vel hold meg t fana- og mariusmønster ;o)

  Tusen takk for fine ord, Siv Janne! Du ska vessta at det e veldig gjensidig. Og på nyåret må vi få t ein date i Namsos ;o)

  Fortsatt god helg og god 3. advent!

  SvarSlett
 4. Det e bra at vi e go på ferrskjelli ting Tove!! Dine skjulera va kjæmpe tøff. Ska prøv mæ på ein sånn når strekkeløsta kjæm igjen. Å som du bruka sei sjøl; vi kainnj itj aill bli fotballsparkera =)

  Go hælg å go 3. søndag i advent te dæ å!!
  Klæmma

  SvarSlett
 5. Kan æ få bestill ein sånn tennbrikketskjuler i beige, me litt perla på.... Ka du tar ferr den? Syns dæm e kjæmpe fin =) Har værr innom bloggen før, du e kreativ Siv Janne.

  tidligere eier av 4B

  SvarSlett
  Svar
  1. Heia!! Klart du får bestill ein. Har ein som e ferdig. Den ligg her på bloggen under etiketten "Ting til salgs" Sjå om den kainnj varra grei. Så gir du mæ ein pip om du e interessert i den!!!

   Slett